top of page

TERMENI ŞI CONDIȚII YOUNG DREAMERS

Suntem Young Dreamers („I Bloom Sarl-S”) care îţi pune la dispoziţie site-ul youngdreamers.ro împreună cu toate produsele și serviciile promovate aici în condiţiile şi termenii stipulaţi în prezentul document - „Termeni şi Condiţii YOUNG DREAMERS” („TCYD”) – ce poate fi modificat pe parcursul timpului de către Young Dreamers, fără a fi necesară notificarea ta prealabilă. Poţi oricând găsi cea mai recentă versiune a TCYD la adresa youngdreamers.ro

Young Dreamers dezvoltă materiale educaționale sub forma de, dar fără a se limita la, cursuri, cărți, poscast, video, pentru copii, tineri și adulți.

Prin accesarea și utilizarea acestui site vă exprimați acordul pentru respectarea prevederilelor Termenilor și Condițiilor, așa cum sunt ele prezentate mai jos, și înțelegeți că puteți accesa produsele și serviciile noastre puse la dispoziție prin intermediul site-ului în strictă conformitate cu acceptarea Termenilor și Condițiilor

Dacă, din orice motiv, alegeți să nu acceptați termenii și condițiile, vă rugăm să nu folosiți acest site sau oricare dintre site-urile noastre.

 

DEFINIȚII

Site-ul nostru - înseamnă orice site al nostru și include toate paginile web controlate de noi.

 • orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produsele și serviciile promovate pe site-ul nostru.

 

Conținut - înseamnă orice conținut sub orice formă publicat pe site-ul nostru de către noi sau orice terță parte cu acordul nostru.

 • înseamnă oricare dintre materialele educaționale pe care le oferim spre vânzare pe site-ul nostru web sau prin intermediul oricărui site/ platformă/ pagină sau comunitate social mediar deținute de noi sau terți parteneri cu acordul nostru

 • înseamnă orice modalitate de livrare contractată de noi pentru a transporta materialele comandate de la noi către dvs.

I. CE MATERIALE EDUCAȚIONALE VĂ OFERIM?

 

Young Dreamers dezvoltă materiale educaționale sub forma de, dar fără a se limita la, cursuri, cărți, poscast, video, pentru copii, tineri și adulți.

Materialele noastre au fost inspirate din muncă de cercetare și studii de specialitate în domeniul educației, neuroștiinței, dezvoltării emoționale efectuate de-a lungul anilor și sintetizate în lucrări și cărți valoroase.

 

Vă rugăm să tineți cont că autorii materialelor noastre nu pretind cunoștințe de specialitate în niciun subiect. Declinăm orice obligație sau răspundere față de dvs. care decurge direct sau indirect din informațiile pe care le luați de pe site-ul nostru web.

Informațiile conținute în materialele noastre care sunt disponibile prin intermediul site-ului nu pot înlocui sau substitui serviciile profesioniștilor instruiți în orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele medicale, psihologice, juridice, financiare,  etc.

II. CUM PUTETI ACCESA MATERIALELE YOUNG DREAMERS

2.1. Prin plasarea unei comenzi online direct pe site-ul nostru sau prin intermediul partenerilor noștri în cadrul tuturor campaniilor de promovare pe care le vom organiza.

2.2. Dvs aveți responsabilitatea de a completa corect toate informațiile solicitate în formularul de comandă, informații care ne sunt necesare in vederea livrarii materialelor (Nume si prenume, numar de telefon si adresă de livrare).

2.3. Dacă faceți o comandă în numele altei persoane, garantați că aveți acordul deplină în acest sens și acceptați responsabilitatea personală pentru corectitudinea datelor.

2.4. Deoarece ne bazăm pe furnizorii și colaboratorii noștri, nu putem garanta că materialele publicitate pe site-ul nostru sunt disponibile mereu la data anunțată.

2.5. Dacă nu avem în stoc toate materialele pe care le comandați, vă vom oferi alternative pe care fie le puteți accepta, fie anulați integral sau parțial comanda dvs.

2.6. Nu livrăm materialele în toate țările. Putem refuza livrarea materialelor dacă locuiți într-o țară în care nu putem asigura livrarea. 

 

III. MODALITATEA DE PLATĂ ȘI FACTURAREA

3.1. Prețurile sunt afișate pe site-ul nostru și includ valoarea TVA.

3.2. Vom desfăsura uneori campanii de promovare a materialelor noastre cu discount-uri aplicate la prețul afișat. Campaniile respective vor fi supuse unor termini și condiții care vor fi anunțați în cadrul fiecărei campanii în parte. Dacă achizitionați materialele în cadrul unor campanii de acest fel, veți achita prețul redus, așa cum este el stabilit în cadrul campaniei respective.

3.3. Plățile se pot efectua prin următoarele metode:

 • online cu cardul, prin platforma de procesare a plăților Stripe urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

 • prin transfer bancar, la cerere. Pentru plata prin transfer bancar, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@youngdreamers.club și veți primi pașii pe care trebuie să-i urmați.

3.4. Prețurile de pe www.youngdreamers.club includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/și alte costuri ale serviciilor sunt menționate în momentul finalizării solicitării comenzii.

            

IV ANULĂRI ȘI RETURURI

4.1 Promisiunea noastră de retur:

Fără bătăi de cap, și cu zâmbetul pe buze :).  Returnați orice carte „Îndrăznește să visezi!” în termen de 14 de zile de la cumpărare, fără invocarea vreunui motiv.

Înțelegem că visele sunt personale și, uneori, o poveste poate să nu rezoneze cu copiii.

În cazul improbabil al unei cărți deteriorate, livrată, echipa noastră vă va trimite rapid o nouă carte, deoarece fiecare visător merită o poveste perfectă. 😊

Cum să inițiezi un retur:

🚀 Contactați echipa noastră DreamTeam prin contact@youngdreamers.ro și vă vom ghida prin procesul de returnare.

Va fi nevoie să expediați comanda printr-un curier la alegere (precizăm că nu se acceptă retururi trimise prin Poșta Română) și va trebui achitată suma pentru transportul returului direct la curierul ales de dumneavoastră. În cazul în care doriți să comandăm noi un curier pentru preluarea returului, vom scădea prețul transportului din totalul sumei datorate în urma returnării produselor.

De îndată ce produsele returnate ajung la noi și constatăm că sunt eligibile pentru returnare, contravaloarea produselor comandate se va returna prin transfer bancar într-un cont specificat de dumneavoastră.

4.2. Pentru acceparea returului si returnarea banilor trebuie să fie îndeplinite următoarele condiții:

 • Materialele sunt returnate într-o stare în care le putem revinde la preț complet, în stare nouă, necompletate sau desenate, cu ambalaje intacte.

 • vă încadrați în termenul de 14 zile menționat anterior.

 • Banii vor fi returnați în termen de maxim 14 zile de la primirea returului în contul pe care îl menționați în formularul de retur compltat

 

4.3. Returnarea materialelor care prezintă defecte/deteriorări

 • Vă rugăm să examinați materialele primite de la noi imediat ce le primiți. Dacă prezintă defecte de orice fel sau sunt deteriorate, vă rugăm să ne anunțați prin email pe adresa contact@youngdreamers.ro  în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de 14 zile de la momentul în care le-ați ptimit.

 • Materialele trebuie să ne fie returnate de îndată ce este descoperit orice defect, dar nu mai târziu de 14 zile de la momentul în care le-ați ptimit.

 • Completați formularul de retur disponibil pe site-ul nostru făcând precizări cât mai detaliate despre eventualele defecte/ deteriorări sesizate.

 • Costul trasportului de returnare precum si costul transportului de înlocuire a materialelor vor fi suportate de către noi

 

V. Livrare materialelor:

5.1 Materialele sunt livrate în termen de maxim 7 zile de la data la care ați plasat o comandă pentru achiziționarea pe site-ul nostru.

5.2 Livrările vor fi efectuate de către firma de curierat la adresa specificată în formularul de comandă. Trebuie să vă asigurați că cineva este prezent pentru a accepta livrarea.

5.3 Dacă din orice motiv nu vă putem livra materialele în termen de 7 de zile lucrătoare de la data comenzii, vă vom notifica prin e-mail pentru a stabili o altă dată pentru livrare.

5.4 Putem livra materialele parțial dacă nu sunt toate disponibile în același timp pentru livrare, urmând să livrăm ulterior diferența, suportând noi costul suplimentar de livrare.

5.5 La sosirea materialelor dvs., este important să verificați imediat starea și cantitatea. Dacă comanda dvs. a fost deteriorată în timpul transportului, trebuie să refuzați livrarea și să ne contactați imediat, astfel încât să putem înlocui cât mai rapid posibil materialele.

5.6 Nici un timp acordat nu trebuie tratat ca fiind contractual. Deci, nu suntem răspunzători față de dvs. pentru orice cheltuială sau neplăceri pe care le suportați din cauza livrării întârziate sau ne-livrării.

 

VI RĂSPUNDERE ȘI LIMITĂRI

6.1. Young Dreamers îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile site-ului, modificări care vor fi făcute publice pe youngdreamers.ro

6.2. Young Dreamers își rezervă dreptul de refuza o comandă în cazul constatării unor încălcări ai termenilor și condiţiilor sau pentru orice intenție abuzivă sau frauduloasă sesizată.

6.3. Young Dreamers are dreptul de a alege, potrivit intereselor sale, platformele de plata, solutiile financiare, și alte aspecte ce țin de modul de efectuare a plăților serviciilor.

6.4. Young Dreamers are dreptul de a-si alege partenerii și colaboratorii pentru creearea și dezvoltarea materialelor, clientul Young Dreamers neputând interveni în niciun fel asupra acestor decizii.

6.5. Young Dreamers nu poate garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. În situația în care e posibil să intervină anumite probleme tehnice, care vor face site-ul nostru indisponibil temporar, vom face toate eforturile necesare pentru a remedia cât mai curând problemele. Putem face acest lucru fără să vă înștiințăm în prealabil.

6.6. Prin accesarea site-ului nostru sunteti de acord ca că nu veți posta conținut care este sau poate să fie rău intenționat sau defăimător, ilegal, obscen, ofensator, amenințător sau violent, precum si informații inexacte, false sau înșelătoare

6.7. În legătură cu restricțiile stabilite mai sus la punctul 6.6, ne rezervam dreptul de a refuza, edita sau elimina o postare care nu respectă acești termeni.

 

VII SESIZĂRI ȘI RECLAMAȚII

7.1. Sesizările, recomandările, solicitările, reclamațiile sau propunerile dvs., se pot transmite la adresa de e-mail: contact@youngdreamers.ro

7.2. Fiecare notificare transmisă de dvs., va fi înaintată departamentului abilitat, va fi supusă unei atente analize și acolo unde se impune, vom încerca să remediem situația și/sau vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil în raport cu complexitatea acesteia și cu detaliile furnizate de dvs.

 

VIII PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

8.1. Young Dreamers este proprietate a Societății I Bloom Sarl-s beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaţiei române şi internaţionale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustraţii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d sunt proprietatea Young Dreamers (Societatea I Bloom Sarl-S) şi este interzisă orice modificare/copiere/contrafacere.

8.2. Comercializarea materialelor YOUNG DREAMERS sau orice altă formă de distribuire a lor fără acordul I Bloom Sarl-s. este interzisă.

8.3. Toate materialele, însemnele, logourile, grafica, pictogramele, imaginile, textele de pe site, clipuri audio/video, apartin Young Dreamers și sunt protejate de legea drepturilor de autor și a proprietății industriale. Reproducerea, copierea, refolosirea, sau intervenirea asupra acestora prin orice mijloc, reprezintă o încălcare a drepturilor persoanelor juridice sau fizice deținătoare și a legii, putând fi obligat la plata de daune interese.

8.4. Pentru orice solicitare de preluare, retransmitere, folosire a acestor informații, adresați-vă în prealabil Young Dreamers în vederea obținerii inițierii procedurii de obținere a acordului expres, prealabil.

 

IX PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru informații referitoare la Politica noastră GDPR de prelucrarea a datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați secțiunea „Protecția datelor” de pe site-ul nostru.
 

X. UTILIZARE COOKIES

10.1. Ce sunt cookie-urile

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru, tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, etc. Scopul este acela de a intelege cum folosesc vizitatorii site-ul nostru astfel incat sa putem adaptam continutul site-ului in functie de nevoile utilizatorilor.

10.2. De ce folosim cookie-urile

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Happy Kid Journal de a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site, precum si serviciile oferite de catre acesta.

10.3. Ce tip de cookie-uri folosim

In momentul in care vizitati site-ul se pot utiliza urmatoarele tipuri de cookies:

 • Cookie-urile per sesiune

 • Cookie-uri fixe

 • Cookie-uri de performanta si securitate a site-ului;

 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor;

 • Cookie-uri de inregistrare;

 • Cookie-uri pentru publicitate;

 • Cookie-uri ale furnizorilor terti de publicitate.

 

10.4. Din punct de vedere al stocării folosim:

 

 • Cookie-urile per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web),

 • Cookie-urile fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 • Folosim cookie-uri de tip primar (first party) si sunt esentiale si strict necesare pentru procesarea unei comenzi cat si de tip tertiar (third party) pentru colectare statistici, publicitate, continut interactiv media si analiza. Cookie-urile tertiare sunt reprezentate de catre serviciile Google si Facebook. Aveti dreptul sa decideti daca doriti sa acceptati sau sa respingeti modulele cookie. Puteti sa va exprimati preferintele in legatura cu cookie-urile existente pe site-ul nostru.

 

10.5. Informații despre modul în care puteți controla cookie-urile utilizate în cadrul site-ului  sunt prezentate mai jos:

 • 1. Controalele browserului: Puteti seta sau modifica comenzile browserului dvs. web pentru a accepta sau a refuza cookie-urile. Daca alegeti sa respingeti modulele cookie, puteti utiliza in continuare site-ul online si produsele si / sau serviciile, desi accesul dvs. la anumite functii si zone ale site-ului poate fi restrictionat. Deoarece mijloacele prin care puteti refuza cookie-urile prin intermediul controalelor browserului dvs. web variaza de la un browser la altul, ar trebui sa vizitati meniul de ajutor al browserului dvs. pentru mai multe informatii.

 • 2. Dezactivarea publicității bazate pe interese: majoritatea retelelor de publicitate va ofera o modalitate de a renunta la publicitatea bazata pe categorii de interese. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, vizitati http://www.aboutads.info/choices/ sau http://www.youronlinechoices.com. in cadrul acestor site-uri puteti opta de la ce companie puteti primi reclame.

 • 3. Publicitatea pe mobil: Puteti renunta la utilizarea identificatorilor dvs. de publicitate mobila pentru anumite tipuri de publicitate bazata pe categorii de interese, inclusiv cele efectuate de noi, accesand setarile din telefonul mobil apple sau android si respectand cele mai recente instructiuni publicate. Daca renuntati, vom elimina toate datele despre dvs. si nu va mai avea loc niciun fel de colectare sau urmarire a datelor. Identificarea aleatorie pe care noi (sau partenerii nostri terti) i-am atribuit-o anterior va fi, de asemenea, eliminata. Aceasta inseamna ca, daca intr-un stadiu ulterior, decideti sa va inscrieti, nu va exista corelarea datelor colectate ale aceluiasi utilizator si veti fi, in toate scopurile practice, un utilizator nou in sistemul nostru.

 • 4. Unele browsere de internet - cum ar fi internet Explorer, Firefox si Safari - includ abilitatea de a transmite semnalele "Do not track" sau "DNT". Intrucat standardele uniforme pentru semnalele "DNT" nu au fost adoptate, site-ul noastru nu proceseaza in prezent si nu raspunde la semnalele "DNT" in mod standardizat.

 • 5. Se pot folosi si plugin-uri de blocare a cookieurikor compatibile cu browser-ele pe care le folositi: UBlock, Ghostery, AdBlock, Privacy Badger.

bottom of page