top of page

FAQ

Pentru ce vârste este recomandată cartea „Îndrăznește să visezi!”?

Intervalul de vârstă recomandat este cuprins între 6 și 11 ani. Cartea este un instrument minunat pentru cei care caută povești despre tineri și copii din viața reală care fac schimbări pozitive în comunitățile lor.

 

Ce conține cartea mai exact?

Cartea are 112 pagini conține 25 de povești inspiraționale despre tineri și copii români, din viața reală. Fiecare poveste este construită pentru a evidenția o trăsătură de caracter dominantă a fiecărui erou și îi invită pe copii să își descopere și ei superputerile cu care își pot transforma visurile în realitate.

Pot comanda un număr mai mare de cărți pentru școală sau un grup?

Nimic nu ne-ar bucura mai tare decât să ajungem la cât mai mulți copii din întreaga lume. Scrieți-ne un email pe adresa contact@youngdreamers.ro pentru oferte de preț personalizate.

Care este politica de returnare?

Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de materioarele primite, vă puteți anula comanda în orice moment în termen de 14 zile de la data la care le-ați primit. Trebuie să ne contactați și să ne trimiteți materialele înapoi în aceeași perioadă de 14 zile. Precizăm că toate costurile de retur, respectiv costul de transport, vor fi suportate de către dumneavoastră.

bottom of page