top of page
Asset 16logo galben.png

visul fiecărui copil este o forță care schimbă lumea 

Misiunea noastră

Young Dreamers oferă mai mult decât povești; oferă modele de urmat în viața reală.

 

Misiunea noastră este să oferim tinerei generații modele pozitive care să inspire fiecare copil să aibă visuri mărețe, să creadă în potențialul său și să își imagineze un viitor în care poate fi arhitectul unei lumi mai bune.

În caleidoscopul imaginației unui copil, imaginile pe c
are le vede și poveștile pe care le aude sunt materia care îi modelează visurile.

 

De aceea, a avea modele pozitive de urmat este extrem de important; este cheia pentru a debloca potențialul vast din interiorul fiecărui copil!

Credem în puterea poveștilor de a inspira copiii și de a da aripi visurilor pe care le au!

Laura Croitoru,

mamă de

Young Dreamers

bagheta magica_edited.png

Salut

Bine ai venit în spațiul în care visurile prind aripi și imaginația nu cunoaște limite! :) Indiferent dacă ești părinte, o minte tânără și curioasă sau doar ai dat peste acest „colț” al internetului, sunt încântată să te am aici!

 

Sunt Laura – coach certificat de către Neuromindfulness Institute și mamă a două fiice minunate. Sunt pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală și de explorarea potențialului vast care se află în fiecare dintre noi.

 

Viața este o călătorie frumoasă și cred în îmbrățișarea fiecărui moment cu un zâmbet larg și cu inima deschisă.

Laura Croitoru,

mamă de Young Dreamers

Cum a început totul...

Ca mulți alți părinți, m-am confruntat cu provocarea de a găsi modele pozitive care să le inspire pe cele două fiice ale mele. Am vrut ca ele să fie martore la magia care se desfășoară atunci când copiii și mințile tinere decid să aibă un impact pozitiv.

 

Deși aveam acasă nenumărate cărți despre oameni celebri, mi-am dorit să le ofer fiicelor mele și povești care să rezoneze cu propriile lor experiențe, povești care să le arăte că și ele au puterea de a realiza lucruri mărețe și de a contribui semnificativ la lumea din jurul lor.

Am început să caut pe internet, dar conținutul pe care l-am găsit era adesea adaptat doar pentru cititorii adulți. Șimteam că trebuie să existe o modalitate mai bună de a prezenta copiilor aceste povești incredibile. Și atunci s-a născut ideea pentru cartea „Îndrăznește să visezi!”.

La Young Dreamers credem că fiecare copil merită să aibă acces la poveștile tinerilor uimitori care au un impact pozitiv în comunitățile lor. Prin conținut captivant și adecvat vârstei, ne propunem să le dăm copiilor puterea să exploateze cel mai bun potențial al lor.

 

Aducem la viață poveștile tinerilor eroi, prezentându-le realizările, pasiunile și obstacolele pe care le-au depășit. De la inventatori și artiști până la activiști și lideri comunitari, evidențiem o gamă diversă de modele tinere care schimbă lumea, cu fiecare pas mic.

 

Avem convingerea că fiecare copil are puterea de a face diferența, iar cartea „Îndrăznește să visezi!” le oferă copiilor  inspirația și instrumentele de care au nevoie pentru a face exact acest lucru.

 

Împărtășind poveștile tinerilor remarcabili, sperăm să aprindem o scânteie în toți copiii, încurajându-i să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte talentele și să contribuie în felul lor unic.

 

Alăturați-vă nouă în această călătorie, în timp ce sărbătorim realizările extraordinare ale tinerilor și inspirăm o generație de viitori adulți empatici, creativi și încrezători!

ocru hartie texturata.jpg

Potențialul fiecărui copil este un univers care așteaptă să fie explorat!

Andru si ghidul pentru parinti.png

Descarcă ghidul Cum să-ți susții copilul să-și dezvolte superputerile, astfel încât să devină arhitectul unei lumi de mâine mai bune”, în care vei găsi 5 metode garantate prin care să-i dai încredere în forțele sale! Activitățile sunt concepute pentru a-l  ajuta să descopere, să hrănească și să exerseze superputerile sale în viața de zi cu zi. Aceste metode sunt arma ta secretă pentru a-l ajuta să devină eroul propriei sale povești!

Abonează-te la newsletter pentru a primi ghidul pentru antrenarea superputerilor copilului tău

Mulțumim pentru abonare!
copii footer homepage photo.jpg
bottom of page