top of page
book-mockup-of-a-girl-reading-in-her-bedroom-m26931.png

Îndrăznește să visezi!

Oferă aripi visurilor copilului tău cu poveștile inspiraționale ale unor tineri români remarcabili.

Dăruiește-i cartea „Îndrăznește să visezi!” și deschide-i ușa către o lume în care posibilitățile sunt nesfârșite!

open-book-mockup-featuring-a-minimal-set
mockup-of-a-hard-cover-book-placed-over-a-solid-surface-m9263-r-el2 (2).png
3 stele.png
3 stele.png
ocru hartie texturata.jpg

Modele din viața reală

„Îndrăznește să visezi!” ne face cunoștință cu adevărații eroi care îi inspiră pe copii să aibă visuri mărețe - 25 de tineri români care sunt o forță pozitivă pentru schimbare în comunitățile lor!

„Îndrăznește să visezi!” este o colecție captivantă de povești inspiraționale pentru copii. Fiecare poveste explorează superputeri incredibile – curaj, empatie, perseverență și multe altele – pe care acești tineri eroi le-au descoperit în ei înșiși.

 

„Îndrăznește să visezi!” este un îndemn la acțiune, o mărturie a potențialului care se află în inima fiecărui copil și o reamintire că, indiferent cât de tânăr ești, poți schimba lumea.

ocru hartie texturata.jpg
Rebecca.png
stele.png

Fiecare carte achiziționată devine o „sămânță" de schimbare.

Pentru fiecare carte vândută, plantăm un copac,

un simbol al creșterii, speranței și impactului pozitiv pe care îl putem avea împreună,

în parteneriat cu Asociația Viitor Plus.

De ce este important pentru copii să aibă modele din viața reală?

elipsa verde.png
Super Hero Kids
3 stele galbene.png

Inspirație pentru a avea visuri îndrăznețe

 

Modelele din viața reală oferă o dovadă tangibilă că visele nu sunt doar născociri ale imaginației, ci obiective realizabile. Ele inspiră copiii să aspire la măreție și să viseze dincolo de obișnuit.

Construirea încrederii și a stimei de sine

A vedea pe cineva ca ei, reușind în diverse domenii, le insuflă copiilor un sentiment de încredere. Îi face să creadă în abilitățile lor unice și le întărește stima de sine.

elipsa roz.png
Happy Little Girl
3 stele verzi.png
elipsa albastra.png
Mother & Child Shooting Arrows

Învățarea prin exemplu

Modelele de urmat devin exemple vii de valori importante precum perseverența, bunătatea și reziliența. Copiii învață nu numai din succesele lor, ci și din călătoriile lor, inclusiv din provocări și eșecuri.

Lărgirea perspectivelor

Expunerea la diverse modele de urmat lărgește orizonturile copiilor și provoacă stereotipurile. Îi încurajează să îmbrățișeze diversitatea și îi învață că oricine, indiferent de origine, poate avea un impact pozitiv.

elipsa galbena.png
Scouting
elipsa roz.png
Child with a Windsurf Rig
3 stele albastre.png

Navigarea provocărilor

 

Modelele din viața reală le arată copiilor că provocările fac parte din viață. Din poveștile lor copiii învață reziliența, rezolvarea problemelor și importanța de a merge înainte chiar și atunci când lucrurile devin grele.

Aprinderea pasiunii

Reprezentând oameni pasionați de ceea ce fac, modelele oferite îi ajută pe copii să-și descopere propriile interese și le alimentează entuziasmul pentru a învăța și a explora noi posibilități.

elipsa verde.png
Guitar Lesson
bagheta magica.png
3 stele.png
elipsa galbena.png
Children's Race
3 stele roz.png

Stimularea sentimentului de apartenență

A vedea persoane de succes din medii similare sau care se confruntă cu lupte similare stimulează un sentiment de apartenență. Îi ajută pe copii să înțeleagă că nu sunt singuri și că visele lor sunt valabile.

ocru hartie texturata.jpg

de ce iubesc părinții 

„Îndrăznește să visezi!”

„Ceea ce îmi place cel mai mult la această carte este faptul că nu prezintă doar povești de succes. Prezintă „călătorii reale” - și cu bune și cu rele. Copilul meu învață că eșecurile sunt o parte firească din viață și a început să abordeze provocările cu mai mult curaj.”

 

Cătălina B.

Oferă-i copilului tău modele care să îl inspire să aibă visuri mărețe, să creadă în potențialul său și să își imagineze un viitor în care poate fi arhitectul unei lumi mai bune.

copii footer homepage photo.jpg
bottom of page