top of page

Salut

Bine ai venit în spațiul în care visele prind aripi și imaginația nu cunoaște limite! :) Indiferent dacă ești părinte, o minte tânără curioasă sau doar ai dat peste acest "colț" al internetului, sunt încântată să te am aici! Sunt Laura – coach certificat de către Neuromindfulness Institute și mamă a două fiice minunate. Sunt pasionată tot ce înseamnă dezvoltare personală și de explorarea potențialului vast care se află în fiecare dintre noi. Viața este o călătorie frumoasă și cred în îmbrățișarea fiecărui moment cu un zâmbet larg și cu inima deschisă.

Cum a inceput totul ...

Ca mulți alți părinți, Laura s-a confruntat cu provocarea de a găsi modele pozitive care să le inspire pe cele două fiice ale sale. Am vrut ca ele să fie martore la magia care se desfășoară atunci când copiii și mințile tinere decid să aibă un impact pozitiv. Deși aveau acasă nenumărate cărți despre oameni celebri, și-a dorit sale ofere fiicelor sale și povești care să rezoneze cu propriile lor experiențe, povești care să le arăte că și ele au puterea de a realiza lucruri mărețe și de a contribui semnificativ la lumea din jurul lor.

A început să caute pe internet, dar conținutul pe care l-a găsit era adesea adaptat doar pentru cititorii adulți. Șimtea că trebuie să existe o modalitate mai bună de a prezenta copiilor aceste povești incredibile. Și atunci s-a născut ideea pentru cartea „Îndrăznește să visezi!”.

 

Credem că fiecare copil merită acces la poveștile tinerilor uimitori care au un impact pozitiv în comunitățile lor. Prin conținut captivant și adecvat vârstei, ne propunem să le dăm copiilor puterea să exploateze cel mai bun potențial al lor.

 

Aducem la viață poveștile tinerilor eroi, prezentându-le realizările, pasiunile și obstacolele pe care le-au depășit. De la inventatori și artiști până la activiști și lideri comunitari, evidențiem o gamă diversă de modele tinere care schimbă lumea, cu fiecare pas mic.

 

Avem convingerea că fiecare copil are puterea de a face diferența, iar "Îndrăznește să visezi!” le oferă inspirația și instrumentele de care au nevoie pentru a face exact acest lucru. Împărtășind poveștile tinerilor remarcabili, sperăm să aprindem o scânteie în fiecare copil, încurajându-i să-și exploreze pasiunile, să-și dezvolte talentele și să contribuie în felul lor unic.

 

Alăturați-vă nouă în această călătorie, în timp ce sărbătorim realizările extraordinare ale tinerilor și inspirăm o generație de viitori adulți empatici, creativi și încrezători.

Contact

Suntem aici ca să te ajutăm cu orice informație ai nevoie.

bottom of page